Værsjekk og å gjøre sjøklart

Noen ganger så tenker jeg at muligens gjør jeg alt for mye ut av det. Det er jo bare å kaste loss.  Men nå burde det meste være på plass og søndag midt på dagen settes kursen for N 78 og vel så det. Opp i hodet så surrer det tanker om hva som enda burde vært en del av den man behøver, men nå har jeg satt innkjøpsstopp, enn så lenge.  Jeg vet jo hva jeg skulle hatt, men det er foreløpig nedprioritert.  Vi får klare oss uten.  Båten er i hvertfall gjort sjøklar, nesten. Provianten kommer ombord på lørdag. Dieseltanker, dieselkanner og vann fylles også lørdag. Og da er alt på plass.   Vinden ser ikke akkurat ut til å bli et problem. Det er heller mangel på vind, så jeg håper vi slipper å gå for motor hele veien opp.
 webshot

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s