Drivstoff og vann

Some English summery below

Da er tankene fulle av vann og diesel. Har til og med noen ekstra kanner drivstoff på dekk. Drivstoff og ferskvann skulle det være nok av nå. Vi skal jo ikke langt, bare til Svalbard, og der har de det meste. Når  jeg likevel måtte flytte båten for å få fylt tankene så ble inreachen testa, og den funka fint. Har tidligere testa melding sending og mottak. Don og Roger F.. kom med sine ting og all maten de hadde handlet. Vi skal nok sulte.  Midt på dagen i morra starter vi. Ser fram til å komme ut av fjorden.  Vet ikke hva som er glemt, men det oppdager vi nok fort nok om det er noe.

track test

Then the last of what to do have been done before we start of to Svalbard to morrow. Tested the inreach tracking on our way to fill the tanks with diesel and water. If we forgot anything we soon enough will find out, and then we see how importent it was.

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s