Tilbake i Lonyearbyen og

mannskapsbytte. Det har vært en suveren tur med et fantastisk mannskap, men nå går Don, Roger, Ingvild og Falk på land. De reiser ned med fly i morra midt på dagen og til varmere landskap. Det sies at det er varmt i nord norge for tiden i motsetning til her hvor normalen ligger på ca 5 – 7 C +

Ombord kommer Daniel og Marte og det blir garantert også bra.

De siste dagene har vi vært i Trygghamna og Farmhamna. I Trygghamna begynte vi å dregge ut på natta så det var bare å bytte plass. Men et flott område hvor vi gikk en lang tur utover til Alkehornet.  Hadde en liten prat med feltinspektørene og Don og Ingvild fikk hike med båten deres.

I Farmhamna ble vi invitert på land til “oppsitterene” for anledningen til kaffe, eplekake og pizza. Var på en lengre tur i området. Så bjørnespor, men ingen bjørn. Sikkert like bra det. Tusen takk til Irene Kastner, Malin Daase og hundene Taliq, Ajax, Milo, Flash, Red, Narsaq,Sisu og Tuiska for hyggelig og trivelig opphold.

Vi måtte en tur opp til Polepynten for å se etter hvalross. Det ble en nattetur med litt regn og tåke men hvalross fikk vi sett.  Underveis tilbake til Longyearbyen fikk vi en god del vind og det blei en prøvelse å få lagt oss på utsiden av en annen seilbåt i havna, men det gikk greit det å.

 

Advertisement

One thought on “Tilbake i Lonyearbyen og”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s