En rolig seilas langs Norges vakre kyst

Etter å ha vært hjemme 2 – 3 dager i Alta begynte turen sørover. Flott vind fra NØ over Lopphavet så det ble yttersia av Arnøya.  Ankra i flott solnedgang på Vannøya. Her var det sinte terner så det holdt. Hele båten ble nedgrisa av terneskit, så det blei vasking på morran. Greit å få det bort med det samme.  Noen dagers opphold i Tromsø, besøk i Grøtfjorden på yttersia av Kvaløya for så å kaste loss igjen.  I skrivende stund ligger jeg sammen med 6 andre seilbåter i Lødingen og avventer været. Regner som f… men greit vindstille her inne i havna.                            Det meldes mye kuling ute i Vestfjorden nærmeste dagene, og hvorfor skal jeg ut i den når jeg ikke trenger.

Noen flere bilder fra Svalbard turen som jeg fikk fra Daniel.  De to siste er fra Grøtfjorden.

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s