Når sola skinner så er det ganske varmt.

Nå er jeg kommet fram til Kristiansund og ble nesten betenkt når jeg så hvor mange båter som lå inne i gjestehavna. Men helt inne på den lengste brygga fant jeg plass. Måtte helt inn og snu, tenkte det var enklest når jeg skal ut igjen.

Det har vært flott vind fra nord og nordvest de siste dagene. Fint for meg som skal sørover.  Var ganske stille vær første del av dagen i Trondheimsleia, men så kom det litt nordavind som hjalp til.  Inne i havna varmet sola godt og det var mange lokale båter med folk som kosa seg i shorts og kortarma.

Hadde bestemt meg for å pushe på litt da langtidsvarslet ikke er det beste for Hustadvika. Den er ikke så hyggelig i dritt vær. Men stresser ikke mer enn at jeg ligger i havn om natta.  Det begynner å bli en vane å bo ombord. Har vært ombord siden 9 juli unntatt et par tre netter hjemme etter at vi kom ned fra Svalbard.

I morra stevner jeg videre sør. Værvarslet sier litt sørvest og det betyr mere motor kjøring. Det er meldt kuling i natt, så blir vel noe tung sjø og etterdønninger hvis meldinga holder. Skal gå nesten til Ålesund. Var for to år sia i gjestehavna i Ålesund, og aldri mere. En ting at den er trang, det kan man leve med, men det bråket som var inne i byen der fra andre båter og “visesangere” det frister ikke til gjentagelse. Kanskje jeg bare var uheldig den dagen, men det er jeg for lat til å teste ut.  Bildene er fra havna i Kristiansund, som for øvrig er en fin by det lille jeg har sett av den.

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s